2009-01-11

Wet n' Wild

5 januari

Några mil utanför Brisbane ligger Wet n' Wild. Helt galet många roliga vattenrutchbanor i alla tänkbara utföranden. Eftersom vi hade full schå att åka dessa och att vattenparker kanske inte är det bästa för kameran har vi bara ett foto från hela dagen. Dessutom är det så där lagom kul att vara med på foton i bikini. Det enda på minussidan var att det var mycket folk och därför långa köer till vissa attraktioner.

IMG_3558

Efter sex timmar bytte vi om satte oss i bilen och åkte ca 30 minuter till Surfers Paradise. Surfers Paradise är ingen liten sömning bondhåla utan en turiststad full med skyskrapor. Med bara enkelriktigade gator och en blodsockernivå som var kritiskt låg försökte vi hitta till vårt hotell. Äntligen framme och med bilen bra parkerat i deras garage och alla hundra väskor utpackade ur bilen gick vi för att checka in bara för att få veta att vi var på FEL Marriott. Det finns TVÅ på samma gata...Det var bara att börja packa in i bilen igen.

IMG_3561

Här var allting glömt och vi var alla sams igen :-)

IMG_3569

Gott om restauranger fanns det och vi vuxna frossade i räkor.

IMG_3578

1 kommentar:

Anonym sa...

Some of this days. Ibland vill det sig inte riktigt.Jag har åkt en hel em för att leta tältplats. När äntligen den perfekta tältplatsen hittats vid Vätterns strand och vi tömt bilens bagage så inser vi att tältet är kvar hemma. Jag vill inte tänka på vad de tänkte som satt och iaktog oss. Haha
Kram Karim