2009-01-10

Nationalpark och nakenfisar

4 januari

Nu har vi äntligen kunnat uppdatera lite. Gå tillbaka till nyårsafton och läs framåt.

Efter frukost hoppade vi in i bilen och åkte ner mot hamnen i Noosa. Eftersom det var söndag var det marknad där. Vi glömde ta upp kameran, men vi var faktiskt där. På marknaden smsade vi med Holmströmmarna och bestämde träff vid en nationalpark.

IMG_3518

Här var vi och promenerade.

IMG_3523

Holmströmmarna är rutinerade på det här med nationalparker och promenader. De hade både väska och kylbag men lunch i med sig. Vi hade bara med oss en flaska vatten så vi gick en kortare runda.

IMG_3524

Här ser ni då Åsa med vattenflaskan.

IMG_3526

Jättemysigt var det och Eric och Tilda springer långt före.

IMG_3528

Kartläsning

IMG_3530

Man kom ner till en underbar strand med jättehöga vågor och...

IMG_3535

...nakenfisar

IMG_3537

Vi var tråkiga och behöll kläderna på.

IMG_3538

Efter nationalparken åkte vi pingviner in till Noosa och åt lunch. Sedan avslutades dagen bland alla fåglar med lite middag vid bbq.

IMG_3557

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad fina bilder! Vem var nakenfisen? Coolt med så fina vilda fåglar!
Vi förstår koala känslan. Jag vill också till den sidan av Australien.
Bangkok gav mest smuts känsla, fast gamla delen med medicin området var coolt. Uråldriga sten tavlor med information om hur och varför man ska göra yoga och ta Thaimassage. Liggade Budda var gigantisk, 15 meter hög och 34 meter lång. I guld!!!
Sköt om er nu så ses vi hemma. Kramar till er ALLA

Anonym sa...

Fantastiskt exotiskt med alla dessa vackra fåglar.
Kram mamma

Anonym sa...

Halloj på er! Tack för ALLA fina bilder och text. Ni ser ut att ha det fantstiskt bra. Nu väntar vi bara på fam. Holmströms bilder också. Vi åker mot Fraser Island i morgon och beräkna vara vid Harvey bay på Torsdag och sedan vidare över till Fraser på Fredag. Ser fram emot det, men är lite orolig för Dingos.

Ha det nu så bra så hoppas jag att vi ses snart igen. Sköt om er. Stor kram Eva med familj. p.s. Hoppas pingvinen inte är flygrädd d.s.