2009-01-10

Snopet!

1 januari

När solen gick upp så gick även vi upp. Vi skulle nämligen hoppa på en buss som skulle ta oss till en båt som skulle åka ut till barriärrevet och Lady Musgrave. Bussen kom punktligt vid 06.00 och vi hoppade förväntansfulla på. För att för hoppa av samma buss några minuter senare... De hade klantat till sig på turistbyrån och fått en avbokning av tre personer och avbokat fel grupp. En sådan besvikelse skulle ju lätt kunna bli för stor för båda stora och små, men barnen hoppade bara av bussen och sa att det löser sig nog när vi fyra vuxna stod med lite lätt fuktiga ögon. Vi hoppade då i bilarna och åkte och kollade in fiskarna från en strand istället. Vi var bland de första på stranden redan klockan 07.00 på nyårsdagen. Det har heller aldrig någonsin inträffat i vårt liv förut.

IMG_3420

Efter en hel förmiddag på stranden blev det dags för lunch. Tilda ser lite arg ut på bilden, men det var hon inte. Om ni undrar vart killarna är så är de och handlar lunchen.

IMG_3430

Utsikten från lunchplatsen. Inte så tokig.

IMG_3431

På vägen hem åkte vi förbi Mon Repos, där det finns havsskölpaddor. I alla fall nattetid, men då sover vi, så ni får nöja er med delar av familjen Holmström. Det är inte så tokigt det heller.

IMG_3440

När vi kom hem slappades det på olika vis. En del av oss sov siesta och andra spelade PSP och Gameboy.

IMG_3444

En liten promenad i området.

IMG_3445

Vår camping/holiday park

IMG_3451

Man kan ju inte åka till Bundaberg utan att prova Australiens populäraste rom som kommer därifrån.

IMG_3457

Vi tog en varsin rom & cola och satte oss bekvämt ute på veranden och hade en mysig biokväll och såg på "Jiddra inte med Zohan" med de vuxna i familjen Holmström.

IMG_3458

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilka upplevelser. Häftigt
Kram mamma