2009-01-13

Slip slop slap

12 januari

Ännu en underbar morgon med blå himmel! Vi gick ut på Oxford Street och tog bussen mot Maroubra Beach där vi mötte upp Anna, Eric och Tilda.

IMG_3839

På reklampelare och som tvreklam blir man överöst med information om hur man skyddar sig från solen. Med tanke på hur mycket sol det finns i Australien så är det väldigt mycket bleka människor. Tydligen blir man lite dumförklarad om man är brun då det klassas som farligt. Så gott folk, förvänta er inte att vi kommer hem så bruna...

IMG_3842

Det var gott om vågor idag och Pontus fick sig ett par rejäla "bottenskrapsåkningar". Tydligen inte så bekväma sådana heller.

IMG_3840

Efter bad och dusch gick vi till Pernillas trapp och skickade upp lite bloggar. Pernilla var på jobbet, men hon trodde att vi skulle kunna komma åt hennes internet från trappen, vilket vi också gjorde.

IMG_3844

En sista stroll genom favoritparken Botanical Gardens.
 IMG_3850

En linslus-papegoja.

IMG_3855

Sedan gick vi förbi Operahuset och dess trevliga bar.

IMG_3860

Vidare förbi Circular Quay där vi hade tänkt att äta från början, men priserna där var inte riktigt i vår smak, så vi gick vidare till...

IMG_3864

The Rocks där vi hittade en italienskt ställe. Pope tycker inte att det är så himla kul att höra vårt tjatter, så han kör lite PSP medan vi väntar på maten.

IMG_3868

Kvällen avslutades på ett glasställe. Åsa och Pontus är överens om att den vinnande smaken är mint-chip-supreme. Lill-Åsa är mer av en cookies & cream-älskare.
 IMG_3871

3 kommentarer:

Anonym sa...

De vita snögubbarna har ju för i bövelen SSK loggan på tröjorna. Har ryktet gått ända till Aussie att SSK:s A juniorer vann de första 2 matcherna i superelits top 8 serie?
;o)
//Marie

Anonym sa...

Lollo säger att folket i Australien har A och D vitamin brist för att de blockar ut solen för mycket....Så söt fågel.

Anonym sa...

Sa sot du ar Asa i trappen !
Otroliga farger i era bilder...
japps har i Perth har vi eller nog inte jag da men A & D vitamin brist...?
smorjer in oss for mycket & vattenfasta lager.
aja aldrig blir det gott nog :o)
Kram Lollo